Notice: Undefined variable: expire in /home/iceot/ice.iceot.eu/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/iceot/ice.iceot.eu/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/iceot/ice.iceot.eu/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/iceot/ice.iceot.eu/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/iceot/ice.iceot.eu/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/iceot/ice.iceot.eu/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/iceot/ice.iceot.eu/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/iceot/ice.iceot.eu/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/iceot/ice.iceot.eu/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/iceot/ice.iceot.eu/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/iceot/ice.iceot.eu/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/iceot/ice.iceot.eu/system/library/template.php on line 9 Headlines

Headlines

Maxime Van Dalen nieuwe ambassadrice van Ice-O-Tonic
Maak kennis met de nieuwe ambassadrice van Ice-O-Tonic: Maxime van Dalen.  Maxime van Dalen is de nieuwe ambassadeur van Ice-O-Tonic. De 21-jarige solftbalster speelt voor het Haarlemse Sparks en vertegenwoordigt het Nederlands softbalteam sinds 2015. Het softbaltalent staat aan het begin van een mooie carrière.  Ze begon haar carrière bij Herons in Heerhugowaard. Op zoek naar meer uitdaging maakte Maxime de overstap naar Alcmaria Victrix en Sparks Haarlem, waarmee ze viermaal kampioen werd en de Europacup 1 en 2 won.  Sinds haar elfde komt Maxime uit voor de jeugdteams ..
Nadine Noordam nieuwe ambassadrice van Ice-O-Tonic
Nadine Noordam is de nieuwe ambassadrice van Ice-O-Tonic bij het vrouwenvoetbal. Nadine, speelster van ADO Den Haag, wordt gezien als een groot talent in het Nederlands vrouwenvoetbal. Ze is een allround speelster, met nauwelijks zwakke punten, waarbij haar loopvermogen en snelheid er positief bovenuit steken. In haar eerste seizoen bij de hoofdmacht speelt ze een belangrijke rol in het elftal van de Residentieclub. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij de bondscoach van het Nederlands Elftal onder 19. Noordam is opgeroepen voor de definitieve selectie voor het EK Vrouwen Onder 19, waar de oran..
0 reacties op dit artikel - bekijk reacties
Valentini Grammatikopoulou ambassadeur van Ice-O-Tonic

Valentini Grammatikopoulou is de nieuwe ambassadeur van Ice-O-Tonic in de tennissport. Valentini bezit een uitzonderlijk talent voor de tennissport. Dankzij dit talent en hard, heel hard werken, staat zij aan het begin van een mooie carrière.

0 reacties op dit artikel - bekijk reacties
Samenwerking Jaimy Gayle van de Wal & Ice-O-Tonic

Ice-O-Tonic heeft afgelopen week een contract getekend met Jaimy Gayle van de Wal, tennisster in de top van Nederland. Door het contract met Ice-O-Tonic is Jaimy nu verbonden aan de eerste 100% natuurlijke, isotone frozen sportdrink.

Ice-O-Tonic houdt het Aegon Nationaal RoeiTeam koel

De Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB) heeft vandaag een contract getekend met Ice-O-Tonic. Door de overeenkomst met Ice-O-Tonic is de KNRB nu verbonden aan de eerste 100% natuurlijke, isotone frozen sportdrink.

0 reacties op dit artikel - bekijk reacties
KV Heerenveen gestart met verkoop van Ice-O-Tonic

Korfbal vereniging KV Heerenveen is gestart met de verkoop van Ice-O-Tonic.

0 reacties op dit artikel - bekijk reacties
Win een Ice-O-Tonic Teamkrat!

Like, deel en maak kans op een Ice-O-tonic Teamkrat t.w.v. €69,95!

0 reacties op dit artikel - bekijk reacties
MHC Alliance gestart met verkoop Ice-O-Tonic

Mixed hockeyclub Alliance uit Heemstede gaat Ice-O-Tonic Slush in hun kantine verkopen.

0 reacties op dit artikel - bekijk reacties
Selectie ZVV Zilvermeeuwen kiest voor Ice-O-Tonic!

De selectie van Voetbal vereniging Zilvermeeuwen uit Zaandam gaat Ice-O-Tonic gebruiken tijdens hun wedstrijden.

0 reacties op dit artikel - bekijk reacties
FootGolf Nederland kiest voor Ice-O-Tonic!

De Ice-O-Tonic sportdrank en sportslush zijn vanaf heden verkrijgbaar bij FootGolf Nederland. Lees meer over deze samenwerking

0 reacties op dit artikel - bekijk reacties
Ice-O-Tonic Slush genomineerd voor MKB Innovatie Top 100

De Ice-O-Tonic Slush is genomineerd voor de MKB Innovatie Top 100! Eind september, tijdens de Nationale Dag van de Innovatie, wordt de ranking bekend gemaakt en weten we welke ondernemer in 2017 de ranglijst mag aanvoeren.

0 reacties op dit artikel - bekijk reacties
De voordelen van stevia in je sportdrank

Heb je ook zo’n genoeg van overbodige suikers in je sportdrank? Sportdrank gemaakt met stevia is de uitkomst! Door het gebruik van stevia kan je sportdrank voortaan minimaal 30% minder calorieën en suikers bevatten.

0 reacties op dit artikel - bekijk reacties
Ice-O-Tonic nieuwe sportdrank supplier van Roda JC

Ice-O-Tonic is de nieuwe supplier op het gebied van sportdrank van voetbalclub Roda JC Kerkrade. Het Nederlandse merk heeft de afgelopen jaren gewerkt aan de verdere ontwikkeling van een 100% natuurlijke isotone ‘frozen‘ sportslush en sportdrank.

0 reacties op dit artikel - bekijk reacties
Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13